Luftballong där någon fallit ut. Men det går bara bra det.

Muggar och motivation på väg ut.

Hej från Verkligheten! 

Det är den första augusti och jag är tillbaka på AndersochBarbro-kontoret. Nu blir det nämligen till att börja jobba deltid här igen! Dock inte mer än så då livet, kapitalismen och inflationen kräver att jag jobbar med annat också. Dessutom ska jag översätta en bok under hösten så tiden kan komma att bli knapp. Vilket kanske är lika bra då motivationen för själva företagandet ändå har trutit en hel del på sistone. Det flammade till lite precis när jag kommit tillbaka från semestern, men slocknade snabbt och nu vill jag tyvärr bara rita och aldrig göra reklam, fixa bokföring eller trixa med Instagrams algoritmer. Det känns inte ens kul att flänga runt på marknader i höst, fast att jag egentligen älskar att träffa er. Så vi får helt enkelt se hur mycket det blir i år. Men att sluta rita vore att sluta andas, så det behöver ni inte oroa er för att jag ska göra. Har hela semesterdagboken att rita rent och livet ger mig nya saker att hantera varje dag. Ni vet hur det är. Så nytt kommer. 

Något annat jag vill tala om är att tre av emaljmuggarna snart är slut och eftersom det varit så mycket strul med muggleverantören så vågar jag inte lova att de återkommer i lager. Den som vill äga en av dem, gör alltså klokast i att skaffa sig den snarast. Motiven i fråga är: Lyckas med livet, Bra som du är och Jag lät bli.

Här hittar ni dem.

Det var nog det hela. Avslutningsvis en selfie. 

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.