AndersochBarbro i verkligheten

AndersochBarbro i verkligheten

Hej och välkomna tillbaka hit och till denna helt nya blogg - så oerhört långt efter att bloggar slutat vara  en grej - men vad gör det? Här kommer jag att hålla den som vill lite uppdaterad om vad som sker med AndersochBarbro, vad som händer bakom kulisserna, vad jag egentligen gör på dagarna och hur kul det är att driva företag (spoiler alert - sådär kul) 

Hur som helst så är webbshopen nu återigen öppen efter 6 veckors uppehåll. Jag har nämligen varit på semester, min första riktiga på flera år och det har varit underbart för både mig, min ångestboll och min kreativitet - så nu är jag redo att driva företag igen och jag har massor av idéer och ännu mer lust att skapa. I morgon (10 juli) startar en superrea med 50% rabatt på allt i hela sortimentet - för att starta upp, rensa ut och komma igång. Ingen kod kommer att behövas -  rabatten dras automatiskt i kassan. Jag jobbar dock heltid på ett "riktigt" jobb hela juli och leveranstiderna blir därför något längre hela denna månad - men hör av dig om det är bråttom så ordnar jag det. 

Det var nog allt, jag avslutar med två bilder från när jag fuskade och jobbade lite på semestern - resultatet ser ni på bilden högst upp.

 Glad sommar på er allihopa!

 

Tillbaka till blogg

1 kommentar

Bloggen blir en succé ❣️

Malin Falck

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.