Specialbeställningar

En specialbeställning är en beställning av ett konsttryck som inte finns i lager. Dessa trycks som enstaka exemplar på ett fint papper av 100 % bomull och signeras alltid. I nuläget finns det tre olika sorters specialbeställningar: 

1. Den första är ett tryck som finns i ordinarie sortiment, men som du önskar i en annan storlek eller som helt enkelt är slutsålt i den storlek du vill ha.

2. Den andra är illustrationer som inte ännu finns i tryckt form, men som du sett på exempelvis Instagram och gärna skulle ha som konsttryck.

Dessa båda varianter har samma pris och kostar efter storlek som följer: 

A6 - 95 kr 

A5 - 190 kr 

A4 - 380 kr 

A3 - 760 kr 

Viktbaserad frakt tillkommer. 

 

3. Den tredje sortens specialbeställningar är illustrationer som ännu inte finns, men som du skulle vilja beställa efter särskilda önskemål. Detta bygger alltså på att du har en egen idé om vad illustrationen ska föreställa. Det går till så att du hör av dig till mig via mejl med ditt önskemål och så ritar jag ett eller flera förslag vilka du får titta på och sedan återkomma med feedback varpå jag korrigerar illustrationen efter dina önskemål. Detta kostar 1000 kr extra + priset för den storlek du väljer. Ett specialbeställt önskemotiv i storlek A6-tryck kostar alltså 1095 kr, medan samma motiv i A4 kostar 1380 kr.  

Vid avancerade eller stora illustrationer kan priset komma att öka ytterligare, detta då det beror på hur mycket tid jag behöver lägga ner på arbetet med bilden. Prisets sätts då efter överenskommelse med beställaren.